't Beugeltje
Sinds 1997 is in de Wijndragerstoren aan de Thorbeckegracht café 't Beugeltje gevestigd. Deze unieke locatie geeft het café een bijzondere uitstraling. De inrichting van het café ademt dezelfde sfeer uit als de wijndragers toren. ’t Beugeltje is te vinden aan de Thorbeckegracht, achter Waanders in de Broeren en de voormalige Librije.

Het Beugeltje is een van de exclusieve Grolsch beugelcafés. Dit houdt in dat de Grolsch beugel centraal staat in het café. Bier wordt dan ook hoofdzakelijk in beugels geserveerd. Meer informatie over de Grolsch Beugelcafés vindt u op www.grolsch.nl. Binnen wordt de sfeer bepaald door kaarslicht en de warme aankleding van de kroeg. Voor de muzikale aankleding wordt rijkelijk geput uit de jaren '60, '70 en '80. 't Beugeltje is 7 dagen per week geopend.

Het befaamde terras van 't Beugeltje is in 2003 uitgeroepen tot het beste terras van Zwolle. Niet voor niets natuurlijk. U kunt 's zomers heerlijk aan de gracht zitten om te genieten van de mooie oude panden die u omringen. Ook de vernieuwde kloostertuin, pal voor het café, is de moeite waard. Dit jaar is het terras van 't Beugeltje uitgebreid, zodat nog meer mensen kunnen vertoeven in deze historische ambiance